Luontotalo Oy

0400 520 127
info@luontotalo.fiSuunnittelun laatu

Suunnittelun laatua on myös maallikon hyvin vaikea arvioida piirustuksista. Oikeastaan vasta kun on asunut talossa jonkin aikaa, tulevat suunnittelun hyvät ja huonot puolet vasta esille. Nekin kyllä tietysti muuttuvat ajan ja perheen koon mukaan. Suunnittelua on niin arkkitehtien rakennusten pohjien sekä julkisivu- ja sisustussuunnittelu kuin myös insinöörien rakenne ja lämpö, vesi ja ilmastointi suunnittelut. Hyvä suunnittelija selvitettyään ensiksi asiakkaan tarpeet, kertoo hänelle myös erilaisia vaihtoehtoja mahdollisimman selvästi ja ymmärrettävästi. Hyvältä suunnittelulta edellytetään Suomessa lisäksi kustannustehokkuutta niin materiaalien käytön kuin rakennustyön osalta.

Luontotalo haluaa olla suomalaisten hirsitalojen suunnittelussa suunnannäyttäjänä.
Käytämme suunnittelussa pitkälle vietyä, nimenomaan hirsitalojen suunnitteluun tarkoitettua tietokoneohjelmaa. Ohjelma mahdollistaa katsoa vaikka kotonasi uuden talosi suunnitelmia 3D-muodossa. Näet jo talosi vaikkei edes puita ole kaadettu tontilta. Tietysti kaikki sovitut suunnitelmat tehdään venäjän kielellä.

hirsitalo_10Arkkitehtuuri on meille erittäin tärkeää. Jo vuonna 1990 suunnittelimme erään aikamme upeimmista hirsitaloista. (Ja kopioiduin) Katso Original. Samaa korkeaa tasoa olemme menestyksellisesti jatkaneet. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin talonsa ulkonäköön kuin myös huoneiden sijoittelun toimivuuteen. Kerro meille mitä haluat tai mistä unelmoit, niin loihdimme Sinulle ja perheellesi unelmanne.

Rakennesuunnittelu on myös yrityksemme ylpeyden aihe. Talonne rakenteet suunnitellaan alusta loppuun asti toimistossamme, näin mahdollisiin työmaalla tapahtuviin ongelmiin löytyy nopeasti ratkaisu. Sama henkilö hoitaa alusta loppuun talonne kaikki rakenteisiin liittyvät asiat toimitusluetteloita myöten. Tämän johdosta toimitustemme virheprosentti on oikeastaan 0%.

Rakentaminen on kuitenkin tässä ketjussa myös tärkeä lenkki. Vaikka kuinka hyvin talonne suunnittelemme ja toimitamme loistavat materiaalit, ilman hyvää työmaalla tapahtuvaa työnjohtoa ja työntekijöitä ei lopputulos ole välttämättä hyvä. Tämän johdosta koulutamme jatkuvasti niin työnjohtoamme kuin työntekijöitä vastaamaan alan viimeisimmästä tekniikasta. Asialla on myös kylläkin huono puolensa, asiakkaat keksivät aina vaan uusia kohteita koska eivät halua päästää hyviä miehiä työmaalta pois.